NAKON ŠTO SU VOLJELI ISTU ŽENU

Milan Popović rasplakao se u emisiji, govorio o Igoru Kojiću: 'Viđamo se svi u Kebinoj kući, mnogo su mi pomogli...'

Showbizz18.11.22, 11:38h

Milan Popović rasplakao se u emisiji, govorio o Igoru Kojiću: 'Viđamo se svi u Kebinoj kući, mnogo su mi pomogli...'
Ovako se osjećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom djecom. Žao mi je što je to tako - rekao je Popović kroz suze

 

 


Milan Popović rasplakao se u emisiji "Sceniranje" u kojoj je pričao o svom odnosu sa Severininim bivšim suprugom Igorom Kojićem, s kojim se nedavno sprijateljio, i Kojićevim roditeljima Draganom Kebom i Oljom.


- Viđamo se kod Kebe u obiteljskoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli provoditi vrijeme u toj kući. Javno se zahvaljujem i djedu i Olji i Igoru, što su pomogli, suze su zbog toga, što su preuzeli moju ulogu - rekao je.


- Meni je žao što ja nisam bio taj, ali su oni bili tu. Ovako se osjećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom djecom. Žao mi je što je to tako - dodao je, prenosi Večernji.ba..

 

Podsjetimo, Igor Kojić u velikom je intervjuu za Index rekao kako se susret s Popovićem "dogodio spontano".


- Sjedio sam sa svojim društvom u jednom restoranu kada se u jednom trenutku pojavio Aleksandar sa svojom braćom i sa svojim ocem. Jedini slobodni stol u tom restoranu je bio iza nas, točnije iza mojih leđa. Ima jedna poslovica koja kaže: "Ljudi često planiraju, a Bog se smije". Svjestan sam da pojedinim ljudima to izgleda kao izdaja, veoma grub, nečastan čin. Nekima izgleda kao neki pakt, ali istina je da sam imao namjeru staviti točku na razne neistine i na to što Severinin najbliži suradnik, koji ustvari vodi cijeli ovaj proces, nažalost, jako vješto i perfidno godinama veoma svjesno kumuje lošim odnosima Aleksandrovih roditelja zbog vlastitih ciljeva. Moj susret s Milanom je jako jednostavan, a rezultat je Aleksandar koji je sretan do neba. Zamislite tek koliko bi tek bio sretan kada bi se njegovi roditelji susreli i porazgovarali. Svjestan sam i dobro upućen u odnose Aleksandrovih roditelja, ali ja nisam taj koji treba bilo kome suditi. Svako dijete treba i oca i majku i duboko vjerujem da će se njih dvoje jednog dana sastati i na taj način zajedno pružiti Aleksandru jedino istinsko bogatstvo, a to je ljubav i sloboda - rekao je Kojić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)


O njegovom iznenadnom prijateljstvu s Popovićem počelo se pričati nakon što ga je pozvao na svoj rođendan, a viđeni su skupa i u restoranu u Puli.  


Igor nije objavio fotografije s proslave, no 4. kolovoza objavio je selfie uz poruku: "Winter is coming." Milan Popović 13. kolovoza objavio je identičnu poruku uz ilustraciju putokaza za selo Popovići-Kojići pored Knina, što su naši izvori protumačili kao svojevrsnu poruku Severini.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!