foto/ ne može bujnije

Spustila naramenice, struk uvukla u korzet: Salma Hayek pokazala raskošno poprsje

Showbizz17.11.22, 19:18h

Spustila naramenice, struk uvukla u korzet: Salma Hayek pokazala raskošno poprsje
Naime, posebno je istaknula svoje raskošne grudi u crvenoj haljini spuštenih naramenica sa strukom u stilu korzeta tijekom dolaska u londonski Mandarin Oriental Hyde Park

 

 

 

Holivudska glumica Salma Hayek zablistala je na crvenom tepihu tijekom gostovanja na svečanom događaju u Londonu. 


Naime, posebno je istaknula svoje raskošne grudi u crvenoj haljini spuštenih naramenica sa strukom u stilu korzeta tijekom dolaska u londonski Mandarin Oriental Hyde Park.

 

salma-hayek

 

Modni izričaj sam po sebi bio je i više nego atraktivan, pa ga nije htjela narušavati dodatnim ukrasima, zato je odabrala viseće ljubičaste naušnice kao jedini modni dodatak.

 

U ovoj elegantnoj kombinaciji sve poglede usmjerila je i na svoje nevjerojatne obline, a zbog štikli izgledala je čak i koji centimetar viša.

 

Crnom olovkom za oči naglasila je svoje smeđe oči, a valovi u kosi dodatno su začinili cijeli izgled.

 

GQ je proslavio svoju 25. godišnju dodjelu nagrada "Muškarci godine" raskošnom proslavom u londonskom hotelu The Mandarin Oriental Hyde Park. Na događanju su gostovale mnogobrojne zvijezde.

 

Inače, glumica je u braku s milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom (60). Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.


Salmu na Instagramu prate gotovo 22 milijuna vjernih obožavatelja, koje često uveseljava fotografijama u izazovnim modnim kombinacijama.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/rm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!