'a jeste glumci, mamu vam vašu'

Svi detalji stare 'tuče' Sergeja Trifunovića i Nenada Jezdića: Svađa izbila u vozu, jedva ih razdvojili

Showbizz17.11.22, 13:08h

Svi detalji stare 'tuče' Sergeja Trifunovića i Nenada Jezdića: Svađa izbila u vozu, jedva ih razdvojili
Sergej Trifunović ispričao je za magazin "Nedeljnik" svoje dugogodišnje prijateljstvo sa kolegom Nenadom Jezdićem, ali se prisjetio i jednog nemilog događaja kada su se glumci, navodno, potukli

 

 

 


Glumci Nenad Jezdić i Sergej Trifunović obilježili su mnoga domaća ostvarenja, a mnogi ne znaju da je razlika između njih manja od tri meseca. Oni su zajedno studirali na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, iako je Jezdić bio generacija iza.


Njihove studije trajale su tokom potresnih ’90-ih, koje su ostale upamćene po siromaštvu i neimaštini.


- Imali smo situaciju Nenad Jezdić i ja. On je iz Valjeva, ja iz Užica, on je godinu dana iza mene na Akademiji. Idemo kući, zadnji voz, nemamo para. Mi samo znamo da moramo kući. Gladni smo, to je 1992. godina. Ulazimo u voz i molimo Boga da prođe kondukter. Pun je voz seljaka, vuku robu. Ali ulazi kondukter, kaže: ‘Karte!’ Jezdić i ja nemamo nikakav dogovor i sve je čista improvizacija. Kažem Jezdiću: ‘Daj karte čovjeku!’ On: ‘Kod tebe su’, ja: ‘Je l’ me zajebavaš?’ ‘Kod tebe su.’ ‘Nisu, dao sam ti karte pred ulazak u voz.’ Ustasmo, kreće tuča: ‘Dao sam ti svoje pare, p…a ti materina!’ Ljudi skočiše da nas razdvajaju: ‘Momci, nemojte!’ I ode kondukter“, ispričao je Sergej za magazin Nedeljnik.


- Zapalimo pljuge on i ja i ćutimo. Seljaci stoje i ćute. Kad uđeš u voz, izbjegavaš da kažeš šta studiraš stvarno. Odgovoriš da studiraš pravo ili ekonomiju i niko te dalje ništa ne pita. Ako kažeš da studiraš glumu, naj*bao si. Tako smo i Jezda i ja rekli da studiramo pravo. A ovi seljaci na to: ‘A jeste glumci, mamu vam vašu', dodao je Sergej, prenosi Nova.rs.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!