Popularna Raza otvoreno o mužu i braku

Kaže mi, pazi da na štiklama noge ne polomiš... To je pravi vjernik, voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu!

Showbizz16.11.22, 19:41h

Kaže mi, pazi da na štiklama noge ne polomiš... To je pravi vjernik, voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu!
Čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe! To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika - napisala je influenserka

 

 

 

Razija Čolaković, vlasnica jedne od najpopularnijih Facebook stranica "Muhabet sa Razom" nedavno je isprovocirala javnost objavivši video sa jedne svadbe na kome se veseli i pleše, a potom je svoje pratioce zaintrigirala objavom da se, zbog zluradih komenatar koje je dobila, razvodi.


Naravno, ubrzo je posjasnila da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju... A potom je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom te progovorila u kakvom su oni zapravo odnosu.


- Moj muž nikada mi nije rekao: “Nemoj me sramotiti svojim plesanjem”.


On je drugačijeg temperamenta nego ja. Ne voli plesati, tihe i povučene je naravi, uz džamiju odrastao, u džamiji je bukvalno cijeli svoj život. Vjerske škole završio, zatim Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, po zanimanju je profesor Islamskih nauka.


Zajedno idemo na svadbe, veselja, on sjedi, ja sve vrijeme plešem.


Samo mi kaže: Pazi da na tim štiklama noge ne polomiš, ko će nam onda kuhati!


Eto zato, čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe!


To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika.


Isto tako i on. Zna kakvu ženu ima pored sebe, ženu koja je s njima dvadeset godina, koja mu je djecu rodila, odgojila ih u islamu, čuva svoj namaz, kuću i porodicu…


Eto zato ja mogu plesati, pjevati, veseliti se i biti svoja… Jer znam. Jer zna. Znamo - napisala je Razija uz prisnu fotografiju na Instagramu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još