VIDEO i FOTO/ Stara vijest ponovo aktuelna

Direktorica kupovala stotine litara alkohola za banjalučke vrtiće! Juče se 'proslavila'... Pogodite o kome je riječ

Hronika16.11.22, 12:52h

Direktorica kupovala stotine litara alkohola za banjalučke vrtiće! Juče se 'proslavila'... Pogodite o kome je riječ
U tenderskoj dokumentaciji, uz brojne prehrambene artikle za pripremu hrane djeci predškolskog uzrasta, potrebno je da ponuđač isporuči i „90 litara crnog vina“, „72 flasa bijelog vina Krstač“ (0,75), „72 flaše bijelog vina Šardone“ (0,75), „72 litre štoka“ i „360 flaša piva (0,33)“

 

 

Nataša Radulović nakon jučerašnje svečane sjednice Narodne skupštine Republike Srpske postala je poznata široj javnosti koja ranije nije čula za nju. Ova istaknuta SNSD-ovka je svojim rukovođenjem i neprimjerenim obraćanjem zastupnicima izazvala smijeh, a kod nekih i zgražanje.

 

 

Prema zvaničnoj biografiji, rođena je augusta 1951. godine u Pirotu u Srbiji, a živi u Banjoj Luci. Istaknuta je članica banjalučkog SNSD-a, a već nekoliko mandata je i narodna poslanica.

 

Ukoliko ime Nataše Radulović ukucate u pretraživač, izaći će interesantne vijesti vezane za nju, a ona koja je posebno privukla pažnju je vijest sa portala Capital.ba iz 2014. godine, kada je Radulović obnašala funkciju Direktorice Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

 

Naime, kako je tada pisao Capital, Radulović je na javnom pozivu za nabavku prehrambenih proizvoda i mješovite robe vrijednosti 4,1 milion KM, između ostalog, za potrebe vrtića naručila je 666 flaša alkoholnih pića.

 

U tenderskoj dokumentaciji javnog poziva koji je ovih dana završen, direktorica Radulović traži da joj ponuđači dostave ponudu za isporuku 234 flaše vina, 72 flaše štoka i 15 kartona piva.

 

U tenderskoj dokumentaciji, uz brojne prehrambene artikle za pripremu hrane djeci predškolskog uzrasta, potrebno je da ponuđač isporuči i „90 litara crnog vina“, „72 flasa bijelog vina Krstač“ (0,75), „72 flaše bijelog vina Šardone“ (0,75), „72 litre štoka“ i „360 flaša piva (0,33)“.

 

Banjalučkim vrtićima, u kojima boravi 2.150 djece, očito treba 72 kilograma „velikih slavskih svijeća“, odnosno nekoliko stotina svijeća, jer se u kilogramu nalazi od tri do pet svijeća u zavisnosti od veličine.

 

Istovremeno, dok nabavljaju 666 flaša alkoholnih pića, banjalučki vrtići za naredne tri godine naručuju, na primjer, samo 15 komada sira feta od 950 grama, po devet kilograma pršuta i suvog vrata, ili tek 360 vrećica smokija od 50 grama i 360 vrećica štapića od 40 grama.

 

Dokumentaciju sa ovog tendera možete pogledati OVDJE.

 

natasa-radulovic-na-stolu-plese

 

Kako je pisao novinar Slobodan Vasković na svom blogu, Radulović često voli i dohvatiti se mikrofona i zaplesati na stolu, što se vidi i na fotografiji koju je objavio.

 

Inače, riječ je o proslavi Aktiva žena banjalučkog odbora SNSD-a u julu proše godine, na kojoj su prisustvovali najveći zvaničnici Republike Srpske, a prva uz Dodika, kako se vidi i u bogatoj fotogaleriji objavljenoj na FB stranici SNSD-a povodom ovog događaja je Nataša Radulović...

 
 

 

 

 

(DEPO PORTAL/dg; Foto: Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još