foto/ lijepa mama o slatkom iščekivanju

Amra Džeko o trudnoći: Čeka me peti carski rez, malo sam opreznija, ne forsiram se i...

ŽENA iN07.11.22, 10:56h

Amra Džeko o trudnoći: Čeka me peti carski rez, malo sam opreznija, ne forsiram se i...
U razgovoru za magazin „Azra“ Amra je između ostalog govorila koliko je ponosna na OREA zajednicu, s kakvim osjećajem svaki put dolazi u rodni grad, o životu u Milanu i slatkom iščekivanju novog člana porodice

 

 

 

Peti OREA Art Market, drugi po redu ove godine bio je povod da Amra Džeko dođe u rodni grad iz Milana gdje trenutno živi sa suprugom Edinom Džekom, reprezentativcem BiH i igračem Intera. Jedna od najljepših i najuspješnijih žena iz BiH uživa i blista u petoj trudnoći, a već je ušla u sedmi mjesec. Kaže da sve prolazi u najboljem redu.

 

– Nisam imala mučnine. Samim tim sam sposobna da radim ovo što volim. Meni trudnoća teče bez problema, imam zeleno svjetlo doktora. Iako će se raditi o petom carskom rezu malo sam opreznija, ne forsiram se. Slušam svoje tijelo. U januaru ćemo dočekati našu djevojčicu – izjavila  je Amra.

 

amra-dzeko-2

 

U razgovoru za magazin „Azra“ Amra je između ostalog govorila koliko je ponosna na OREA zajednicu, s kakvim osjećajem svaki put dolazi u rodni grad, o životu u Milanu i slatkom iščekivanju novog člana porodice.

 

Kompletan razgovor čitajte u idućem broju magazina „Azra“.

 

(Azra, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još