Foto/ Muftinica se oglasila na Instagramu

Danas je godinu dana od smrti Muamera Zukorlića: Supruga Elma pokazala slike kad su bili mladi

Hronika06.11.22, 12:57h

Danas je godinu dana od smrti Muamera Zukorlića: Supruga Elma pokazala slike kad su bili mladi
Muamer Zukorlić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsjednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini od srčanog udara

 

 

Danas se navršava tačno godina od iznenadne smrti muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića, koja je prošle godine na ovaj dan iznenadila javnost u regiji jer je Zukorlić preminuo mlad - u 51. godini.


Povodom godišnjice, muftinica Elma, njegova druga supruga po šerijatu s kojom ima četvoro djece, objavila je na svom Instagram profilu zajedničke fotografije u spomen na njihovu ljubav i bračni život.

 

muamer-zukorlic-elma-elfic1


Muamer Zukorlić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsjednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini od srčanog udara.

 

muamer-zukorlic-elma-elfic


Osnovnu školu je završio u selu Ribariće kod Tutina, a zatim u Sarajevu Gazi Husrev-begovu medresu. U Konstantini u Alžiru je 1993. godine završio Islamski fakultet, odsjek šerijatsko pravo a post-diplomske studije u Libanu.


Ima dvije supruge, koje žive odvojeno sa svojom djecom - Umeja u stanu, a Elma u kući u centru Novog Pazara. Za sobom je ostavio osmoro djece.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još