dugogodišnja borba

'Imala sam jake bolove, krvarenje, morala sam na operaciju': Daniela Trbović progovorila o teškoj bolesti

ŽENA iN03.11.22, 13:32h

'Imala sam jake bolove, krvarenje, morala sam na operaciju': Daniela Trbović progovorila o teškoj bolesti
"Moja priča počela je 2010. godine. Imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to..."

 

 

 

Voditeljica Daniela Trbović je u emisiji dr. Becka na HRT-u govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomima, najčešćoj dobroćudnoj tvorbi u maternici i najčešćem tumoru u zdjelici općenito.


Moja priča počela je 2010. godine. Imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i prije nego što sam postala majka imala sam miom, zanijela sam bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, vjerovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje. Rodila sam početkom 2000. a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i matericu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju – rekla je Trbović.


Podsjetimo, voditeljica je sina Lovru dobila u s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine, prenpsio Express.ba.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!