FOTO/ 'OPET NAJLJEPŠA' U SLAVLJENIČKOM IZDANJU

Luksuz: Hana Hadžiavdagić utegla se u ultrakratku haljinicu i pohvalila skupom feštom za svoj 38. rođendan

Showbizz02.11.22, 18:05h

Luksuz: Hana Hadžiavdagić utegla se u ultrakratku haljinicu i pohvalila skupom feštom za svoj 38. rođendan
Slavljenica je za ovu posebnu večer odabrala ultrakratku crnu haljinicu s velikim dekolteom, u kojoj je savršeno istaknula svoju liniju u 38. godini, na kojoj joj zavide mnoge žene

 

 

Jedna od najpopularnijih influencerica Hana Hadžiavdagić proslavila je svoj 38. rođendan u krugu prijatelja. Luksuzna proslava odvijala se u jednom zagrebačkom restoranu, a dio atmosfere podijelila je i sama Hana na društvenim mrežama.


Slavljenica je za ovu posebnu večer odabrala ultrakratku crnu haljinicu s velikim dekolteom, u kojoj je savršeno istaknula svoju liniju u 38. godini, na kojoj joj zavide mnoge žene.

 

hana-hadziavdagic-38-rodendan-1 hana-hadziavdagic-38-rodendan-3


"Biti poseban i drugačiji danas je teško, ali i nije ako si #OpetNajljepša pa te vodi srce… Baš zato htjela sam da svako od mojih gostiju osjeti radost roćkasa i da umjesto velike torte za mene svi dobijemo male u obliku srca, a ono najslađe je bilo puhanje svjećica u isto vrijeme. 40 želja otišlo je u nebo", napisala je Hana Hadžiavdagović ispod slavljeničkih fotografija koje možete vidjeti u nastavku...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još