bori se s kancerom prostate

Ćiro Blažević se požalio: Duže od godinu imam rak, a moje kćeri nisu pitale ni 'Kako si, tata?'

Showbizz25.10.22, 16:18h

Ćiro Blažević se požalio: Duže od godinu imam rak, a moje kćeri nisu pitale ni 'Kako si, tata?'
Inače, Blažević ima dvije kćeri, Barbaru i Catherine, te sina Miroslava, koje je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Zdenkom

 

 

 

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević (87) već godinu i tri mjeseca bori se s rakom prostate, a kako je kazao u intervjuu za Story, situacija nije krenula na bolje.

 

- Borim se i dalje, situacija mi je jako teška, ali treba vjerovati. Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: "Kako si, tata"? - kazao je Ćiro u intervjuu.

 

Inače, Blažević ima dvije kćeri, Barbaru i Catherine, te sina Miroslava, koje je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Zdenkom. U ovogodišnjem gostovanju u emisiji "Nedjeljom u 2" Aleksandru Stankoviću je kazao kako nije u najboljim odnosima s djecom, i dodao je kako im je zamjerio stav oko vakcinisanja.

 

- Ja nemam šta reći Đokoviću za ovo o vakcinama jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da se vakcinišu. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska - kazao je tada Ćiro.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još