29. oktobra u BKC-u

Andrija Milošević stiže u Sarajevo: Ne propustite monodramu 'Idem putem pa zagrlim drvo'

Zabava21.10.22, 12:47h

Andrija Milošević stiže u Sarajevo: Ne propustite monodramu 'Idem putem pa zagrlim drvo'
Andrija Milošević je jedan od najpopularnijih glumaca u regiji i za njegove predstave se, gotovo po pravilu, traži karta više

 

 

 

„Idem putem pa zagrlim drvo“ jedna je od najpopularnijih pozorišnih komedija nastalih u posljednjih nekoliko godina. Monodrama Andrije Miloševića je odmah po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane širom regije.


Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.


„Idem putem pa zagrlim drvo" priča je o sinu jedincu koji u četrdesetoj godini traži idealnu ženu za brak, a njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.


Andrija Milošević je jedan od najpopularnijih glumaca u regiji i za njegove predstave se, gotovo po pravilu, traži karta više.


I za sarajevsko izvođenje predstave „Idem putem pa zagrlim drvo“ vlada veliki interes, te će biti odigrana u dva termina od 19,00 i 21 sat, 29. oktobra na sceni Bosanskog kulturnog centra Sarajevo.


Svaki susret Andrije Miloševića i sarajevske publike bude krunisan smijehom do suza i dugotrajnim ovacijama, što je garant da će tako biti i 29.oktobra.


Ulaznice su u prodaji na prodajnom mjestu Artikulacija BKC, na platou Skenderija i u sistemu kupikartu.ba.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!