video/ odlučna je

Marija Šerifović u velikoj akciji skidanja kilograma: 'Na prvi trening došla sam u invalidskim kolicima'

Showbizz18.10.22, 13:33h

Marija Šerifović u velikoj akciji skidanja kilograma: 'Na prvi trening došla sam u invalidskim kolicima'
Po planu nutricioniste Marija bi trebalo da za četri nedjelje programa skine čak 7 kilograma, a sudeći po volji koju ima cilj joj je bliži nego ikad

 

 


Nakon samo tri nedjelje redukovane ishrane i redovnih treninga pjevačica Marija Šerifović pohvalila se činjenicom da je skinula čak pet kilograma, a kako kaže planira da nastavi disciplinovano do finalnog rezultata.


Po planu nutricioniste Marija bi trebalo da za četri nedjelje programa skine čak 7 kilograma, a sudeći po volji koju ima cilj joj je bliži nego ikad. U cijelom procesu nije sama, već ima podršku gomile ljudi koji je okružuju, čime se i pohvalila u svom novom vlogu.

 

“Jako je važna ta podrška, od strane prijatelja i porodice, ali ono što je također jako važno je i da imate pravog trenera uz sebe. Ja koja sam inače trutina sam se evo pokrenula, i danas ću nakon mnogo godina, vjerovatno od osnovne škole i potrčati. Ako ja mogu onda vjerujte mi svako može. Nema lagano, nema brzo, nema prečice a najvažnije je da se osjećate dobro”– rekla je ona.

 

Pop zvijezda je dodala i to da je vrijeme da joj tijelo bude u potpunosti funkcionalno s obzirom da će u novembru napuniti 38 godina. Za samo 20 dana imala je čak devet treninga, a po riječima njenog trenera napredak je fenomenalan.

 

“Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro (smijeh), a sad trener procjenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvijek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedjeljno”– kazala je Šerifovićeva.

 

Shodno mogućnostima koje svaki čovjek ima Marija je dala još jedan savet onima koji je prate a koji se tiče brige o zdravlju.

 

“Preporučujem svima da ne čekaju ponedjeljak nego da odmah krenu da vode računa. Ja imam trenera ali ko ne može da ga priušti, neka uđe na YouTube ima videa sa kućnim vježbama, i mislim da svako ima 30 minuta dnevno koje može da posveti tome”- apelovala je Mara.

 

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!