NAKON SMRTI KĆERKE MAJE

Milić Vukašinović prodao stan u Sarajevu, nastavit će živjeti kao podstanar: 'Taj stan je pojeo heroin!'

Showbizz17.10.22, 21:07h

Milić Vukašinović prodao stan u Sarajevu, nastavit će živjeti kao podstanar: 'Taj stan je pojeo heroin!'
To je bio divan veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao dati kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna, i režije, koje Maja nije plaćala godinama. Zašto nije plaćala? Zbog droge - rekao je Milić Vukašinović

 

 

Milić Vukašinović nastavit će živjeti kao podstanar. On je uspio prodati stan u Sarajevu te je planirao od tog novca kupiti sebi i supruzi Suzani nekretninu u Beogradu, kako bi konačno imali svoj krov nad glavom, no to se ipak neće dogoditi.


Roker će i dalje biti podstanar i plaćati mjesečni najam za iznajmljeni stan na Karaburmi. Kurir saznaje da je sav novac potrošio vraćajući dugove koji su ostali iza njegove pokojne kćeri Maje Avdibegović.


Novac potrošila na drogu


Izvor blizak rokeru tvrdi da je veliki stan u centru Sarajeva, u kojem je živjela njegova kći sa svojim partnerom, bio pod hipotekom. Milić je svojoj kćeri redovno slao novac kako bi tu hipoteku na vrijeme otplaćivala. Međutim, kako se ona našla u paklu narkotika, Maja nije plaćala taj kredit. Tokom godina nakupio se i iznos za režije, koje također nije plaćala, jer je sav novac koji je dobivala od oca koristila za kupovinu narkotika.


Nakon što je Maja izvršila samoubistvo u julu 2018. godine u Sarajevu, Milić je odlučio prodati ovaj stan. Od tog novac htio je kupiti stana u Beogradu. Međutim, do toga nije došlo, jer je popularni “doktor za rock ‘n‘ roll” od novca koji je zaradio prodajom stana odmah morao isplatiti svu zaostalu hipoteku i režije koje nisu bile uplaćivane mjesecima.


Kad je isplatio sva dugovanja, njemu u džepu nije ostalo gotovo ništa. U konačnici, nije mogao riješiti svoje stambeno pitanje u Beogradu.


Ogroman hipoteka


Kurir je nazvao Vukašinovića, koji je potvrdio autentičnost iznesenih informacija, a zatim i detaljnije objasnio što se dogodilo i tko sada živi u tom stanu za koji je bio izuzetno vezan.


- Tačno je sve, nažalost. To je bio divan veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao dati kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna, i režije, koje Maja nije plaćala godinama. Zašto nije plaćala? Zbog droge. Heroin je pojeo taj stan. Ne znam ni sam koliko sam joj novca slao za taj stan, a ona je sve to trošila na drogu. To sam tek kasnije saznao. Zbog toga nismo mogli kupiti stan u Beogradu. Stan su kupili fini ljudi, za svoju kćer studenticu - rekao je Milić Vukašinović za Kurir.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook