prilikom vršenja službenih poslova

U Gradačcu kriminalci pucali na policajca... Zbog višestrukih povreda hitno prevezen u UKC Tuzla

Hronika15.10.22, 22:08h

U Gradačcu kriminalci pucali na policajca... Zbog višestrukih povreda hitno prevezen u UKC Tuzla
Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a TK, prilikom vršenja službenih poslova i zadataka na području Gradačca, kriminalno aktivne osobe otvorile su vatru u pravcu policijskih službenika

 

 

Na području Gradačca večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom povrijeđen je jedan policijski službenik.


Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a TK, prilikom vršenja službenih poslova i zadataka na području Gradačca, kriminalno aktivne osobe otvorile su vatru u pravcu policijskih službenika.


Tom prilikom jedan policijski službenik zadobio je povrede i prevezen je u UKC Tuzla na medicinsko zbrinjavanje.


- U cilju istrage i svih potrebnih daljnjih operativnih radnji trenutno nismo u mogućnosti pružiti više informacija – kratko je za medije izjavila Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

 

Iz UKC Tuzla za lokalne medije je potvrđeno da je hospotaliziran pacijent inicijala J.O.

 

- Pacijent inicijala J.O. hospitaliziran u Jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju zbog višestrukih povreda, dijagnostika i dalje u toku – saopćila je glasnogovornica Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli Ersija Aščerić-Mujedinović.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!