FOTO/ zanimljvo iskustvo u saobraćaju

Propustio mladu vozačicu u Zagrebu, a onda je na stražnjem staklu ugledao poruku koja ga je oduševila

Zabava15.10.22, 12:36h

Propustio mladu vozačicu u Zagrebu, a onda je na stražnjem staklu ugledao poruku koja ga je oduševila
Ugledah mladu djevojku kako me iz auta do mog ponizno i sramežljivo pita može li se ubaciti. Upadaj, pokažem joj, na što mi je uzvratila ekstremno zahvalnim osmjehom iz kojeg se iščitavala gomila olakšanja. Tad već shvatih da je puno stresa prisutno...

 

 

Jedan vozač u Zagrebu podijelio je na Facebooku zanimljivo iskustvo iz gradskog saobraćaja...


Propustio je ispred sebe automobil, a za čijim je volanom bila mlada vozačica. Djevojka mu je sugerirala može li se ubaciti ispred njega, što joj je on i dopustio, a onda je ugledao poruku na njenom stražnjem vjetrobranskom staklu.


– Neku večer u Zagrebu. Ugledah mladu djevojku kako me iz auta do mog ponizno i sramežljivo pita može li se ubaciti. Upadaj, pokažem joj, na što mi je uzvratila ekstremno zahvalnim osmjehom iz kojeg se iščitavala gomila olakšanja. Tad već shvatih da je puno stresa prisutno. A onda se prestrojila i vidio sam ovo – objavio je Saša Tadić na Facebooku.

 

tek-sam-polozila-zagreb


– Tek sam položila! Ne sviraj. Plakat ću – pisalo je u poruci.


Njegova objava postala je hit na Faebooku, svi su je s odobravanjem komentirali.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!