foto/ je li to ista žena?

Neprepoznatljiva: Evo kako je Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, izgledala prije plastičnih operacija

Showbizz07.10.22, 18:11h

Neprepoznatljiva: Evo kako je Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, izgledala prije plastičnih operacija
Ipak, rijetko ko zna kako je izgledala prije plastičnih operacija, a sada se na Instagramu pojavila fotografija koja je šokirala mnoge

 

 

 

 

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, trenutno je jedna je od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, a o njenoj ljepoti pisalo se otkad se pojavila na sceni.

 

Ipak, rijetko ko zna kako je izgledala prije plastičnih operacija, a sada se na Instagramu pojavila fotografija koja je šokirala mnoge.

 

senidah-2


Naime, Senida se do te mjere transformisala da kada se fotografija prije estetskih zahvata i skorašnja slika stave jedna pored druge, djeluje kao da su na njoj dvije različite osobe.

 

Iako su mnogi bili uvjereni da je pjevačica radila nešto na sebi, većina je mislila da su u pitanju minimalne korekcije, jer na njenom licu djeluje kao da je sve urađeno sa mjerom, a zapravo se radi o transformaciji kakva se rijetko viđa.

 

(Espresso.rs/Express, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još