oglasila se na twitteru

Gorica Dodik minimizira proteste u Banjaluci: Rijeka od 20 000 ljudi, a gdje su vam snimci iz zraka?

Front06.10.22, 20:19h

Gorica Dodik minimizira proteste u Banjaluci: Rijeka od 20 000 ljudi, a gdje su vam snimci iz zraka?
Rijeka od 2.000 ljudi. Pa gdje snimak odozgo, čim vi krupne kadrove stavljate sve je jasno – napisala je Gorica u prvom tvitu

 

 

 

Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a Milorada Dodika, oglasila se na Twitteru povodom protesta opozicije u Banjoj Luci. Protesti su organizirani, zbog, kako opozicija toga što su pokradeni na izborima.

 

Rijeka od 2.000 ljudi. Pa gdje snimak odozgo, čim vi krupne kadrove stavljate sve je jasno – napisala je Gorica u prvom tvitu.

 

gorica-tvit-1


Kaže Rumenige da nikoga nisu dovodili sa strane, a Delta bila piš stanica ovima koji su stigli autobusima. Plus se ljudi slikali kada su kretali autobusima i objavljivali, ali sta bi pjane nego lagao – dodala je Gorica.

 

gorica-tvit-2

Podsjećamo, predstavnici opozicije traže ponovno brojanje glasova, tvrdeći da je kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS Jelena Trivić pokradena.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 107

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još