Premijer FBiH se oglasio nakon izbora

Novalić: Nastavit ću da radim u interesu naroda, sviđalo se to nekome ili ne

Front04.10.22, 20:00h

Novalić: Nastavit ću da radim u interesu naroda, sviđalo se to nekome ili ne
Novalić je dodao da je narod širom Federacije prepoznao rezultate Vlade i da je "dao zeleno svjetlo listama SDA za PFBiH"

 

 

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić se zahvalio građanima na velikoj podršci koju su dali Stranci demokratske akcije, naglasivši veliki uspjeh u Gradačcu u koji je, kako je premijer rekao, konačno u bojama stranke koja se izborila za nezavisnost. 

 

- Ovo su moji prvi izbori i moja očekivanja su bila skromna, neizmjerno sam sretan što je SDA u izbornoj jedinici u kojoj sam bio kandidat ostvarila pobjedu i obezbjedila dva mandata za Zastupnički dom Parlamenta FBiH. Ono što me posebno raduje da je grad Husein-kapetana, prvog borca za nezavisnu Bosnu, konačno u boji stranke koja je tu nezavisnost izborila. Hvala mom Gradačcu na povjerenju! Hvala vam prijatelji od srca - napisao je premijer ističući da su postigli uspjeh uprkos tome što su mnogi govorili da je to nemoguće, da SDA ne može pobijediti u toj jedinici i da to ostaje bastion SDP-a.

 

Novalić je dodao da je narod širom Federacije prepoznao rezultate Vlade i da je "dao zeleno svjetlo listama SDA za PFBiH".

 

- Hvala vam i nastavit ću da radim u interesu naroda, sviđalo se to nekome ili ne - poručio je Novalić.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 101

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još