U 53. godini

Nakon kratke i teške bolesti: Preminuo dugogodišnji novinar HRT-a Miroslav Zadro

Mediji03.10.22, 16:30h

Nakon kratke i teške bolesti: Preminuo dugogodišnji novinar HRT-a Miroslav Zadro
Od Zadre su se oprostili i njegovi prijatelji i kolege

 

 

Nakon kratke i teške bolesti u 53. godini preminuo je bivši dugogodišnji novinar i urednik u informativnom programu HRT-a Miroslav Zadro

 

- Kolegu Zadru pamtit ćemo po dovitljivosti i osebujnom novinarskom stilu kojima je uređivao i vodio emisije Hrvatskog radija "Puls javnosti", "Intervju tjedna", "U mreži prvog", kao i izborne programe i posebne projekte Hrvatskog radija - oprostile su se od njega kolege sa HRT-a.

 

Od Zadre su se oprostili i njegovi prijatelji i kolege Aleksandar Stanković i Petar Štefanić.

 

- Obavijest za ljude koji su ga znali i voljeli. Umro je Miro Zadro. Prije 20 godina tvrdio je da će biti izumljen lijek za sve bolesti. Bio je toliko uvjerljiv da sam mu vjerovao. Na kraju nas je prevarilo to đubre od života! - napisao je Stanković na Instagramu.

 

Petar Štefanić je napisao da je Zadro bio poseban, duhovit, bistar i svoj. 

 

- Nije bio za ovo vrijeme konfekcije, fejka i lažnjaka. Zato neće ni dobiti velike laude iako je i za posao kojim se bavio bio veliki talent, kojeg je krivo kanalizirao. Ne bi njemu to falilo. Koliko god je i radio krivo neke stvari, nije nikog optuživao za to. Imao je nešto nesalomljivo u sebi. Djeci, njegovim sokolovima ,kako ih je zvao, sućut, kao i bivšoj supruzi Koraljci. Miro, falit će svaka kava ili piva kojom smo zalili našu spiku o svemu - napisao je Štefanić.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!