Osvrnula se na govor Sebije Izetbegović

Ćudić: Pitam se ima li išta smisla nakon što nam se sinoć najdirektnije zaprijetilo masovnim grobnicama?

Front27.09.22, 17:07h

Ćudić: Pitam se ima li išta smisla nakon što nam se sinoć najdirektnije zaprijetilo masovnim grobnicama?
Pitam se ima li išta smisla nakon što nam se sinoć najdirektnije zaprijetilo masovnim grobnicama, upitala je Ćudić

 

 

 

Predsjednica Glavnog odbora naše stranke Sabina Ćudić oglasila se na Facebooku gdje je reagirala na skandalozan govor Sebije Izetbegović, kandidatkinje SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo i supruge Bakira Izetbegovića.


- Selam alejkum i dobro veče. Selamim vas, a selamim i te "luzere" zakrvavljenih očiju, nesretnike i gubitnike koji su otpali od nas i krenuli nekim groznim putevima koji će ponovo kako reče naš Amor, ako uspiju, voditi u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice - poručila je sinoć Sebija Izetbegović na SDA skupu, podsjetila je Ćudić.


- Pripremam se za večerašnju debatu. Podvlačim brojeve i podatke koji su važni, prije toga ću sa mladim ljudima koji su izražili želju da se vide sa mnom govoriti o budućnosti, a prije toga, također danas, u jednoj emisiji govoriti o energetskoj krizi i načinima na koje ćemo olakšati tešku zimu ispred nas. 


Pitam se ima li išta smisla nakon što nam se sinoć najdirektnije zaprijetilo masovnim grobnicama? Ponavljam u krug i krug, poput derviša, u svim nastupima, koliko volim ovaj posao, kakva je privilegija biti izabran, o tvrdoglavom optimizmu i rezultatima. Ponavljam da ne postoje veći licemjeri od pesimističnih političara. Ponavljam jer vjerujem u to.


Ali, kada vam oponenti pripisuju masovne grobnice, iz kojih još ni svoje niste identifikovali - postavlja se pitanje, prezaju li ovi ljudi i od čega? - napisala je Ćudić.


Podsjetimo, zbog ovog govora Sebije Izetbegović Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, podnio je danas prijavu Centralnoj izbornoj komisiji (CIK).

 


(DEPO PORTAL/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 68

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još