KOMŠIĆ ODBRUSIO SUSJEDIMA

Nismo mi naivni, Plenković i Milanović nastoje da ponize BiH... Misle da smo od gume i da možemo kičmu saviti do poda!

Front27.09.22, 10:55h

Nismo mi naivni, Plenković i Milanović nastoje da ponize BiH... Misle da smo od gume i da možemo kičmu saviti do poda!
Komšić je kazao da je Milanović došao u Jajce, zakuhao pa pobjegao u Laktaše, a Hrvate ostavio da se pravdaju svojim komšijama o tome šta je budala htjela da kaže, naglasivši da to nije nikakva briga za Hrvate

 

 

 

Na predizbornom skupu Demokratske fronte u Bihaću lider stranke Željko Komšić kazao je da pojedini stranci misle da smo mi u Bosni i Hercegovini od gume i da možemo kičmu saviti do poda.

 

- Zato je jako važno ko vam sa nekim političkim karakristikama sjedi u bilo kojoj instituciji počev od Predsjedništva pa na niže. Pojedinac može da uradi puno ako drži do sebe, poštenja, časti i pravde, do ljudi sa kojima radi i do građana ove zemlje. Nije nevažno kakav je omjer snaga u Predsjedništvu, državnom i federalnom parlamentu, i uvjerili smo se u to, ali je isto kako važno ko je kod od kakve japije - rekao je Komšić.

 

Komšić je poručio kako niko ne treba biti naivan i misliti da se pritisak na BiH neće nastaviti, čemu svjedoče Plenkovićeve i Milanovićeve izjave i aktivnosti, koji nastoje da ponize građane BiH.

 

Komšić je kazao da je Milanović došao u Jajce zakuhao, pa pobjegao u Laktaše, a Hrvate ostavio da se pravdaju svojim komšijama o tome šta je budala htjela da kaže, naglasivši da to nije nikakva briga za Hrvate.

 

Kazao je da se politički procesi odvijaju na istim postavkama kao i 1992. kada su neprijatelji uočili trenutak i mogućnost da se BiH rasparča.

 

Rekao je da njemu ne smeta ni to kada ga pojedinci vrijeđaju, samo ukoliko ne mrze Bosnu i Hercegovinu.

 

Osvruo se na tvrdnju Milorada Dodika da će RS za 30 godina biti nezavisna, kazavši da je to glupost jer RS ne može biti istovremeno nezavisna i ujedinjena sa Srbijom, saopćeno je iz Press službe DF-a.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još