video i foto/ opuštena predizborna atmosfera

'Dosta su Banovići živjeli na crti': Veselo na skupu Saveza za bolju budućnost, i kolo se zaigralo...

Front24.09.22, 13:07h

'Dosta su Banovići živjeli na crti': Veselo na skupu Saveza za bolju budućnost, i kolo se zaigralo...
Nakon obraćanja kandidata za više od 250 prisutnih građana, članova i simpatizera SBB-a upriličeno je druženje, a u vrlo veseloj atmosferi zaigralo se i kolo, saopšteno je iz Press centra SBB-a

 

 

 

Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborni skup u Banovićima. Tom prilikom predstavljeni su kandidati za Skupštinu TK, federalni i državni nivo.


Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Izet Žigić kazao je da je SBB alternativa postojećem stanju i nečemu što je isključivost.

 

sbb-banovici-izbori-2022-1


- Banovići dugo žive na crti. Savez za bolju budućnost je alternativa, okretnica u Banovićima. Nadam se da će građani dati podršku kandidatima SBB-a. Mi smo drugačiji – rekao je Žigić.

 

sbb-banovici-izbori-2022


Predsjednik Općinskog odbora SBB-a Banovići Šahbaz Lapandić u svom govoru rekao je da je predsjednik Fahrudin Radončić više puta pokazao svoju lidersku veličinu.


- On zna da poštuje i cijeni svakog čovjeka, bio to običan čovjek, rudar ili univerzitetski profesor. Građani Banovića će to sigurno znati cijeniti i poštovati – rekao je Lapandić.

 

sbb-banovici-izbori-2022-2


Nakon obraćanja kandidata za više od 250 prisutnih građana, članova i simpatizera SBB-a upriličeno je druženje, a u vrlo veseloj atmosferi zaigralo se i kolo, saopšteno je iz Press centra SBB-a.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još