SARADNJA NDI I KOALICIJE POD LUPOM

Na ovim linkovima možete preuzeti aplikaciju za posmatranje 'Općih izbora 2022'

Front24.09.22, 12:45h

Na ovim linkovima možete preuzeti aplikaciju za posmatranje 'Općih izbora 2022'
Na ovaj način Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine još jednom izražava svoju odlučnost da izborni proces u BiH bude otvoren za javnost i spremnost da reaguje na sve nepravilnosti za koje sazna

 

 


Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine juče je potpisala Memorandum o saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom u BiH (NDI) čime želi dati podršku i promovirati aplikaciju za mobilne telefone „Priručnik za posmatranje Općih izbora 2022“ koju će koristiti posmatrači i građani na Općim izborima 2022. godine.


Ovu aplikaciju su NDI i Koalicija Pod lupom izradili uz podršku Nacionalne fondacije za demokratizaciju (NED), a svi zainteresovani mogu je preuzeti na  linkovima:


https://play.google.com/store/apps/details... (Android),

https://appho.st/d/Wyt1g0dG (iOS) ili

https://appho.st/d/Wyt1g0dG (za sve uređaje).


Na ovaj način Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine još jednom izražava svoju odlučnost da izborni proces u BiH bude otvoren za javnost i spremnost da reaguje na sve nepravilnosti za koje sazna.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!