DOGAĐA SE SVE ČEŠĆE

Sudarili se automobil i romobil, jedna osoba teško povrijeđena: Nesreća u Sarajevu, na kružnom toku Bačići

Hronika24.09.22, 10:26h

Sudarili se automobil i romobil, jedna osoba teško povrijeđena: Nesreća u Sarajevu, na kružnom toku Bačići
Nesreća se dogodila jučer u 17:00 sati kada je vozač automobila naletio na romobil na kojem su se nalazile dvije osobe

 

 

 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer na kružnom toku Bačići u sarajevskom naselju Stup povrijeđene su dvije osobe, potvrđeno je iz MUP-a KS za N1.


Nesreća se dogodila jučer u 17:00 sati kada je vozač automobila naletio na romobil na kojem su se nalazile dvije osobe. Kako N1 saznaje, jedna je osoba zadobila teže tjelesne povrede i prevezena je na KUM na dalje liječenje, a druga je lakše povrijeđena. Sarajevska policija je na mjestu događaja obavila uviđaj.


Podsjetimo, u julu je novim pravilima zabranjeno kretanje biciklom i električnim romobilom na pješačkim stazama, odnosno moguće ih je voziti samo na biciklističkim stazama i saobraćajnicama. Mnogi su osudili ovo pravilo, a u posljednje vrijeme, sve su učestalije nesreće na električnim romobilima. Inače, romobili su praktični i isplativi, posebno zbog poskupljenja goriva.

 

(DEPO PORTALl/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još