VIDEO/ PORUKA I ZA 'BRAČNI PAR'

U sve prljavijoj kampanji, Hadžifejzović poručio biračima: 'Ovo su najjednostavniji izbori do sada! Izbori protiv!'

Mediji23.09.22, 21:36h

U sve prljavijoj kampanji, Hadžifejzović poručio biračima: 'Ovo su najjednostavniji izbori do sada! Izbori protiv!'
Hadžifejzović je govorio i o sve jačim napadima na medije, koji su postali meta pojedinih (vladajućih) stranaka, a na meti se nalazi i Face TV, kao i sam Hadžifejzović, ali i njegova porodica

 

 

 

U večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović osvrnuo se na sve prljaviju predizbornu kampanju, koja postaje sve žešća kako ulazi u završnicu.


U tom kontekstu govorio je i o sve jačim napadima na medije, koji su postali meta pojedinih (vladajućih) stranaka, a na meti se nalazi i Face TV, kao i sam Hadžifejzović, ali i njegova porodica.


Stoga se on u svom komentaru obraća direktno "bračnom paru", dok građanima poručuje:


- Ovo su najjednostavniji izbori do sada! Izbori protiv! Protiv lopova! Protiv korupcije! Protiv iseljavanja! Protiv zastrašivanja! Protiv protjerivanja! Protiv ucjenjivanja! Protiv onih koji su nam već odavno podijelili zemlju! Masovno na izbore, trebaju vam samo olovka i iksić!

 

Pogledajte komentar...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 180

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još