FOTO/ Plaćeni ljubavnik o nesvakidašnjem zanimanju

Ispovijest žigola: Mjesečno zaradim 10.000 dolara, najčešće klijentice su žene u 30-im. Najviše žele druženje i pažnju

DEPO PLUS18.09.22, 17:30h

Ispovijest žigola: Mjesečno zaradim 10.000 dolara, najčešće klijentice su žene u 30-im. Najviše žele druženje i pažnju
Žigolo je objasnio da je život seksualnog radnika "veoma drugačiji" od života žena u istoj oblasti, tvrdeći da je "najveća razlika to što žene mogu da vide više klijenata dnevno", dok se on ograničava na jednu ženu dnevno

 

 

Samuel Hunter je Australijanac koji se bavi vrlo nesvakidašnjim zanimanjem, naime, on je žigolo, a u nastavku otkriva istinu o svom poslu.

 

Kako kaže, spava sa sedam do deset žena mjesečno, odlazi i u druge zemlje na luksuzne odmore sa njima, boravi u hotelima sa pet zvjezdica, a zarađuju basnoslovnu sumu – 10.000 dolara mjesečno, piše Mondo.rs.

 

Njegove klijentice imaju od 23 do 70 godina, iako je najveći broj žena u 30-ima.

 

"Većina mojih klijentica se ponavlja, ali u svakom trenutku imam oko desetak njih koje su redovne. Jedini klijenti koji se ne ponavljaju jesu parovi koji samo žele da probaju nešto novo i to uglavnom bude jednokratno", rekao je on za medije.

 

samuel-hunter-1

 

Hunteru mnogo znače društvene mreže na kojima se trudi da privuče što više klijentica. One uglavnom rezervišu jedno noćenje ili nekoliko dana koje žele da provedu sa njim.


Skoro četvrtina klijentica su udate žene koje žele “brze posjete”, ali on tvrdi da nikada nije imao problem ni sa jednom od njih. Seks nije jedina stvar zbog koje se traži.


Kaže da ljudi nisu svjesni da žene najviše žele druženje i pažnju, da ih neko sasluša, pa često obavi posao bez pružanja seksualnih usluga.

 

Hunter nudi nekoliko paketa na svom sajtu uključujući seks koji se plaća 600 dolara za dva sata, dok je noćenje 1.800 dolara i to mora da bude najmanje 12, a najviše 16 sati.

 

"Moje klijentice dobijaju najbolju verziju sebe. Ne shvataju muškarce koji sjede, piju kafu i samo gledaju u telefon cijelo jutro. I ja dobijam njihovu najbolju verziju koju njihovi partneri ne vide u vezama", rekao je Hanter. 

 

Žigolo je objasnio da je život seksualnog radnika "veoma drugačiji" od života žena u istoj oblasti, tvrdeći da je "najveća razlika to što žene mogu da vide više klijenata dnevno", dok se on ograničava na jednu ženu dnevno.

 

"Žene imaju tendenciju da budu rezervisane na kraće vrijeme, dok je većina mojih rezervacija na nekoliko sati ili cijelu noć", istakao je Hunter koji se često šali sa svojom majkom na račun svog posla.

 

"U početku je bila malo uplašena, ali sada je u redu sa tim. Ona se uvijek šali sa mnom o tome da se vratim na neki posao, ali svjesna je da to ne planiram", istakao je.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još