FOTO&VIDEO/ Neočekivani poklon

'Dobrodošao, predsjedniče': Komšić obradovao mladence - ispunio želju vojniku i došao mu na svadbu!

Front18.09.22, 12:06h

'Dobrodošao, predsjedniče': Komšić obradovao mladence - ispunio želju vojniku i došao mu na svadbu!
Mladenci, a posebno mladoženja nisu skrivali radost jer su dobili neočekivani poklon, a dolazak Komšića izazvao je odušeljenje među svatovima

 

 

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić sinoć je s ministrom odbrane Sifetom Podžićem učinio veliku ljudsku gestu i ispunio želju pripadniku Oružanih snaga BiH da mu prisustvuju svadbi, piše Ljudski.ba.

 

Goraždanin Muamer Hrelja pisao je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako mu je velika želja da mu ako bude imao vremena bude gost na svadbi. Pismo je poslao, ali se nije nadao da će mu se želja ispuniti..

 

Sa izabranicom svog srca Elmom Smajović se vjenčao jučer, a slavlje u restoranu Casablanca u blizini Goražda u popodnevnim satima je upotpunjeno dolaskom Komšića i Podžića.

 

Dolazak Komšića nije mogao proći bez stihova "Dobro došao, predsjedniče" iz pjesme "Iznad Tešnja".

 

Mladenci, a posebno mladoženja nisu skrivali radost jer su dobili neočekivani poklon, a dolazak Komšića izazvao je odušeljenje među svatovima. Ovim ljudskim gestom Komšić je pokazao da ga funkcija koju obavlja nije odvojila od građana. Na svadbi se zadržao više od jednog sata, a da nije bilo stranačkih obaveza, činilo se da bi to potrajalo i duže.

 

Sa vjenčanja kojem su prisustvovali Komšić i Podžić objavljena su tri videa. Prvi možete pogledati OVDJE, drugi OVDJE, a treći OVDJE.

 

(Ljudski.ba, DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 99

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još