Zbog fašističkih izjava

Arnaut: Za nas je Milanović persona non grata. Negiranje genocida u Srebrenici je vrhunac njegove mržnje

Front13.09.22, 20:02h

Arnaut: Za nas je Milanović persona non grata. Negiranje genocida u Srebrenici je vrhunac njegove mržnje
Mi od svog stava ne odstupamo. Bez obzira na to što ništa u vezi s našim zahtjevom nije poduzeto, bez obzira što se neki koji se deklarativno zalažu za BiH sastaju s njim i razgovaraju, za nas je on nepoželjan, poručio je Arnaut

 

 

Povodom Milanovićevog negiranja genocida u Srebrenici, oglasio se Damir Arnaut iz Naše stranke.

 

- Podsjećamo da smo 21. marta 2021. tražili da se Zorana Milanovića proglasi personom non grata u Bosni i Hercegovini. Razlog je bio taj što je ponižavao bosanskohercegovačke žrtve pandemije. Od tada je izjavio na desetine fašističkih izjava o Bosancima i Hercegovcima a negiranje genocida je vrhunac njegove mržnje ispoljene prema našim građankama i građanima. Mi od svog stava ne odstupamo. Bez obzira na to što ništa u vezi s našim zahtjevom nije poduzeto, bez obzira što se neki koji se deklarativno zalažu za BiH sastaju s njim i razgovaraju, za nas je on nepoželjan - poručio je Arnaut.

 

(DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još