FOTO/ POZNATA IMENA STRADALIH

Detalji stravične nesreće u Srbiji: Najstariji mladić imao 27 godina, najmlađi tek 19

Hronika11.09.22, 13:41h

Detalji stravične nesreće u Srbiji: Najstariji mladić imao 27 godina, najmlađi tek 19
Ponedeljak je u Užicu, odlukom gradonačelnika, proglašen Danom žalosti

 

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5:30 na magistralnom putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

 

poginuli

 

Džipom marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se proteklih dana nalazio na odmoru.

 

Do nezgode je došlo kada se BMW, za čijim je upravljačem najverovatnije bio vlasnik vozila Vladimir M., dolaskom u mjesto Surduk kod baze AD "Putevi" na dijelu puta gdje su tri saobraćajne trake, usljed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

 

Automobil je izletio s kolovoza sa lijeve strane u pravcu kretanja, udario u betonsku odbojnu ogradu pored asfalta, zatim u kamenu kosinu pored lijeve ivice kolovoza, nakon čega se od siline udara prevrnuo na kolovoz.

 

Vozač i putnik na prednjem sjedištu su koristili sigurnosne pojaseve, dok putnici na zadnjoj klupi nisu koristili sigurnosne pojaseve.

 

Tijela nastradalih iz vozila su izvukli pripadnici vatrogasne jedinice Užice.

 

Ponedeljak je u Užicu, odlukom gradonačelnika, proglašen Danom žalosti.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/am)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook