FOTO/ Kandidat Koalicije Država u Tuzli

Ko je bio bolji: Hadžikadić u nesvakidašnjem izdanju, zaigrao basket sa građanima

Front10.09.22, 18:00h

Ko je bio bolji: Hadžikadić u nesvakidašnjem izdanju, zaigrao basket sa građanima
Neobičan način vođenja kampanje predsjedničkog kandidata, obilazeći nekoliko gradova dnevno, vodeći razgovore s građanima, pokazuje još jednom da je naš pokret drugačiji u odnosu na sve druge političke organizacije i da je na pomolu jedna nova politika u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz stranke

 

 


Danas je kandidat za člana Predsjedništva BiH, prof. dr. Mirsad Hadžikadić, dan proveo igrajući basket sa građanima Tuzle.

 

mirsad-hadzikadic-basket-tuzla-1

 

Neobičan način vođenja kampanje predsjedničkog kandidata, obilazeći nekoliko gradova dnevno, vodeći razgovore s građanima, pokazuje još jednom da je naš pokret drugačiji u odnosu na sve druge političke organizacije i da je na pomolu jedna nova politika u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz stranke.

 

mirsad-hadzikadic-basket-tuzla-3

 

“Politika bilborda je politika prošlosti. Političari moraju provoditi vrijeme sa građanima, kako bi znali koji problemi ih muče. To bi pomoglo i njima, političarima, da bolje rade svoj posao. Jer to i jeste zadatak politike – da služi građanima i državi. 

 

mirsad-hadzikadic-basket-tuzla-2

 

Odlučili smo se na ovakav događaj i kako bismo iskazali podršku sportu i mladima. Na ovaj način ujedno gradimo i timski duh, jer sami zajedno možemo uspjeti da ostvarimo cilj koji je veći od nas samih - naprednu i prosperitetnu budućnost za Bosnu i Hercegovinu”, rekao je Hadžikadić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!