Brutalne uvrede bivšeg bh. reprezentativca

Ognjen Vranješ ponovo u centru skandala: Prijetio banjalučkoj starleti Božani Vujinović, ona sve objavila

Showbizz08.09.22, 12:33h

Ognjen Vranješ ponovo u centru skandala: Prijetio banjalučkoj starleti Božani Vujinović, ona sve objavila
Božana Vujinović je starleta porijeklom iz Banje Luke, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala

 

 

Poznata starleta Božana Vujinović objavila je skandalozne prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem i tako dospjela u središte medijskog interesovanja.

 

Naime, starleta je podijelila Vranješevu fotografiju kako plače uz opis: ''Merkur ide retrogradno za dva dana'', zbog čega je fudbaler poludio i u privatnoj prepisci počeo da je vrijeđa i prijeti joj.

 

Božana je sve to objavila javno na svom Instagram profilu, a fudbaler je zasigurno tek zbog toga pobjesnio. Ona je obećala da će sve prijaviti policiji, a kako će se situacija odvijati ostaje da vidimo.

 

- J**** li ti mamu ja raspalu - napisao je Vranješ.

 

- Pretiš li ti to, šmekerčino? - odgovorila je starleta, a Ognjen je ponovio uvredu, dodavši da je ''d*******a raspala'', nakon čega je Božana rekla da će ga ponovo prijaviti policiji, kao i da su ga ''malo mlatili'', aludirajući na batine koje je nedavno dobio.

 

Sada su se mnogi pitali ko je zapravo Božana.

 

O lijepoj Plejboj zečici, Božani Vujinović iz Banje Luke prije desetak godina brujao je cijeli region, nakon što se njen otac Božo Vujinović ubio kada je navodno saznao da mu je kćerka prostitutka, prenio je tada "Kurir".

 

bozana-i-vranjes-prepiska1

 

Prema riječima njenih koleginica iz posla i jednoj od dvije verzije ove priče, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli djevojke za provod, a među kojima je bila i njegova nasljednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu kćerka doći u postelju.Tu noć ju je otjerao kući, a ubrzo je izvršio samoubistvo. S druge strane, govori se i da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjoj Luci gdje je počela svoju karijeru, a Božana nije željela da komentariše pomenute navode.

 

Ipak, ova djevojka je od ranije dobro poznata javnosti, prije svega zbog romanse sa Acom Lukasom, te spajanjem sa Nejmarom, ali i zbog, kako su mediji pisali, navodnog hapšenja zbog prostitucije u jednom hotelu u Crnoj Gori.

 

Kada je o Lukasu riječ, par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa pjevačem nije dugo potrajala.

 

bozana-i-vranjes-prepiska2

 

Sa Nejmarom su je spajali zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

 

Ipak, najveći skandal izbio je kada je osvanula vijest da je Božana sa još jednom djevojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima gdje su uhvaćene sa šest turskih državljanina, nezvanično je tada prenio "Kurir".

 

"One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 eura po osobi", naveo je tada izvor za ovaj list.

 

Policija je navodno došla nakon što su gosti hotela u kojima se odvijala ova situacija, pozvali da se požale na buku. Starleta je tada platila kauciju, pa potom puštena na slobodu.

 

Božana Vujinović je starleta porijeklom iz Banje Luke, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala. Božana (26) je 2014. godine hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još