VIDEO/Samouvjeren nastup direktorice KCUS-a

Sebija Izetbegović najavila: Ako ja uđem u Skupštinu KS, bit će to spektakl! Vidjet ćete kako se uređuje sistem!

Front07.09.22, 20:22h

Sebija Izetbegović najavila: Ako ja uđem u Skupštinu KS, bit će to spektakl! Vidjet ćete kako se uređuje sistem!
Između ostalih kandidatkinja, prisutnim članicama i simpatizerkama obratila se i potpredsjednica KO SDA i direktorica KCUS-a prof. dr. Sebija Izetbegović, ukazujući na snagu žene i njen položaj unutar SDA sve vrijeme, kao i na promjene koje su žene spremne i mogu učiniti

 

 

U sklopu tribine pod nazivom "Sigurno ka pobjedi" održana je promocija kandidatkinja SDA Sarajevo, za sve nivoe vlasti. 

 

Između ostalih kandidatkinja, prisutnim članicama i simpatizerkama obratila se i potpredsjednica KO SDA i direktorica KCUS-a prof. dr. Sebija Izetbegović, ukazujući na snagu žene i njen položaj unutar SDA sve vrijeme, kao i na promjene koje su žene spremne i mogu učiniti.

 

- Nikada nisam imala namjeru da se bavim politikom, ali se politika previše bavila sa mnom. I evo mene tu. Ako ja uđem u Skupštinu Kantona Sarajevo to će biti jako zanimljivo. Bit će to spektakl. Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku, vidjet ćete kako se uređuje sistem u Kantonu Sarajevo, kako se radi sigurno, kako se radi pouzdano i kako se radi hrabro za narod naše zemlje - kazala je ona između ostalog.

 

 
 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 345

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još