Oglasila se voditeljica

Nikolina Pišek u prvom intervjuu: 'Sa svekrom sam imala bolje odnose nego njegov sin'

Showbizz07.09.22, 16:11h

Nikolina Pišek u prvom intervjuu: 'Sa svekrom sam imala bolje odnose nego njegov sin'
Svekra, kaže, pokušava razumjeti, ali je "spremna na sve da svoje dijete zaštiti pred opasnošću", poručila je te dodala da komunikaciju s Viktorom ima preko odvjetnika te da je "zakon tu da njenoj kćeri osigura ono što joj kao jednoj od zakonitih nasljednica oca pripada"

 

 

 

Nikolina Pišek dala je prvi intervju nakon smrti supruga Vidoja. U njemu je progovorila o odnosu s pokojnim suprugom, ali i sa svekrom koji ju je mjesecima napadao i optuživao putem medija.

 

"Uvijek sam s njim imala civilizirane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin", rekla je za Gloriju o odnosu s Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof.

 

"Prisnije odnose nismo ni mogli imati jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što zna Vidojeva majka i brojni prijatelji, jest to da je moj suprug izbjegavao vlastitog oca tako što bi koristio zaseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu različitih konflikata i trudila sam se biti medijator i zagovarala njihovo pomirenje. To se u par navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu", kaže Nikolina.

 

Svekra, kaže, pokušava razumjeti, ali je "spremna na sve da svoje dijete zaštiti pred opasnošću", poručila je te dodala da komunikaciju s Viktorom ima preko odvjetnika te da je "zakon tu da njenoj kćeri osigura ono što joj kao jednoj od zakonitih nasljednica oca pripada".

 

Prisjetila se i dana Vidojeve smrti. "Čuli smo se redovito, tako i tijekom tog dana kada nisam primijetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebali smo se vidjeti već idući dan u Zagrebu. Imali smo planove za ljeto i rješavanje naših tekućih stambenih problema", rekla je.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!