VIDEO/ Hitno prekinuta emisija

Voditeljica zamucala pa zanijemila: Doživjela moždani udar tokom emitovanja uživo!

Mediji06.09.22, 14:09h

Voditeljica zamucala pa zanijemila: Doživjela moždani udar tokom emitovanja uživo!
Objasnila je kako se prije emitiranja vijesti osjećala sasvim uredu no kako se njezino stanje srozalo odjednom i naglo

 

 

Julie Chin s NBC-jeve podružnice KJRH u Tulsi taman je govorila o otkazanom lansiranju rakete SLS u sklopu NASA-ine misije Artemis-I kada je počela zamuckivati u nemogućnosti da izgovori riječi koje je čitala s telepromptera. Zbunjena voditeljica trudila se čitati vijesti, no uskoro nije mogla više ništa izgovoriti naglas.

 

- Oprostite, nešto nije u redu sa mnom jutros, izvinjavam se svima - izustila je konačno, nakon čega je riječ predala meteorologinji Annie Brown.


- Julie mi te volimo, svi imamo ovakve dane - čula se Brown kako joj kroz smijeh govori prije nego li je preuzela palicu.


No Chin se ni nakon prognoze nije vratila u eter, njezine kolege nazvale su hitnu i Chin je odmah prevezena u bolnicu.

 

U nedjelju navečer na Facebooku je objavila kako je sada dobro i da doktori vjeruju da je pretrpjela ‘početak moždanog, a ne kompletni moždani udar‘. Objasnila je kako se prije emitiranja vijesti osjećala sasvim uredu no kako se njezino stanje srozalo odjednom i naglo.

 

- Došlo je niotkud. Sve se počelo odvijati u par minuta. Prvo sam djelomično izgubila vid na jedno oko, a malo kasnije su mi utrnule šaka i ruka. Shvatila sam da nisam dobro kad nisam uspjela izgovoriti riječi koje sam čitala s telepromptera. Ako ste me gledali u subotu ujutro, znate koliko sam se očajnički trudila nastaviti, no riječi jednostavno nisu izlazile iz mojih usta - napisala je Chin, a potom zahvalila svojim suradnicima jer su prepoznali o čemu je riječ i odmah djelovali.


- Vrlo sam zahvalna na njihovoj brzoj reakciji. Oduvijek govorim da imam najbolji tim, a ovo je još jedan dokaz - dodala je voditeljica koja se još uvijek nalazi u bolnici na pretragama.
Ipak, najavila je brz povratak pred kamere.

 

 

 

 

(Hayat/DEPO PORTAL/am)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!