Konačno pred domaćom publikom

Letu štuke napokon u Sarajevu: Koncert 7. oktobra u 'Slozi'

DEPO CLUBBING30.08.22, 11:40h

Letu štuke napokon u Sarajevu: Koncert 7. oktobra u 'Slozi'
U petak, 7. oktobra, sa početkom u 21 sat sarajevska Sloga će otvoriti vrata Dini Šaranu i bendu “Letu štuke”, koji već decenijama zasluženo uživa posebno mjesto na muzičkoj sceni regiona - kako zbog bezvremenskih hitova, tako i zbog specifičnog umjetničkog izraza te društveno i politički angažovanih tekstova

 

 

Nakon pauze, izazvane pandemijom koronavirusa, bend "Letu štuke" konačno svira pred domaćom publikom.

 

U petak, 7. oktobra, sa početkom u 21 sat sarajevska Sloga će otvoriti vrata Dini Šaranu i bendu “Letu štuke”, koji već decenijama zasluženo uživa posebno mjesto na muzičkoj sceni regiona - kako zbog bezvremenskih hitova, tako i zbog specifičnog umjetničkog izraza te društveno i politički angažovanih tekstova.

 

- Koncertnu sezonu završavamo jesenjim nastupom u rodnom gradu. Pozivamo vas da nam se pridružite i da se dobro provedemo. Biće to jedan lijep i energičan početak vikenda. Zapjevajmo skupa - poručuje Dino Šaran, frontmen benda.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!