FOTO/ OPĆA PANIKA

Uznemirujuća scena na plaži dočekala kupače, počeli vrištati: Policija hitno reagirala, a onda je neko dotaknuo 'golu ženu'...

Hronika24.08.22, 10:39h

Uznemirujuća scena na plaži dočekala kupače, počeli vrištati: Policija hitno reagirala, a onda je neko dotaknuo 'golu ženu'...
Nakon što su otkrili ‘tijelo‘, uznemireni mještani pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Prema glasnogovorniku policije okruga Bang Saen, spasilačke ekipe su stigle na mjesto nakon što su obaviješteni da je uočena ‘mlada gola žena bez svijesti‘

 

 

 


Odbačena lutka za seks pronađena na plaži u Tajlandu izazvala je paniku među lokalnim stanovništvom jer se isprva mislilo da se radi o tijelu žene, piše ndtv. Spasilačke službe su brzo dojurile na plažu, no ondje su ustanovili da se radi tek o lutki čime su odagnati strahovi mještana.


Lutka je uočena na plaži Bang Saen u provinciji Chon Buri na istoku Tajlanda 18. kolovoza. Fotografija objavljena na Facebooku, prikazuje lutku kako leži na plaži s majicom navučenom preko gornje polovice tijela, prenosi Jutarnji.hr.


Nakon što su otkrili ‘tijelo‘, uznemireni mještani pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Prema glasnogovorniku policije okruga Bang Saen, spasilačke ekipe su stigle na mjesto nakon što su obaviješteni da je uočena ‘mlada gola žena bez svijesti‘.

 

lutka-na-plazi


Kada je policija iz daljine ugledala prizor, doista se činilo da je u pitanju tijelo. Međutim, stvari su se razjasnile nakon što su ‘tijelo‘ bolje pogledali. Predmet je identificiran kao silikonska lutka za seks kojoj je nedostajala glava. Lutka se na internetu prodaje za 20.000 bahta (oko 550 eura), izvijestila je policija.


Policija sumnja da je lutka morala biti bačena u rijeku ili kanal nakon čega je isplivala na plažu. Lutka je sada uklonjena s plaže kako bi se spriječilo nepotrebno uznemiravanje turista, dodaje se u policijskom izvješću.


Policija je dalje priopćila da je lutka zadržana u stanici spasilačke ekipe te da je vlasnik tamo može preuzeti.


Više fotografija pogledajte ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još