Vrijedi isprobati

Uz ovaj genijalan trik u vašem WC-u više nikad neće biti neugodnih mirisa

Auto & Dom13.08.22, 19:33h

Uz ovaj genijalan trik u vašem WC-u više nikad neće biti neugodnih mirisa
Eterično ulje nakapajte na unutarnji dio role od WC papira, tačnije na karton. Sa svakim okretanjem role otpustit će se dio mirisa i osvježiti vaše kupatilo

 

 

 

U današnjim stanovima svaki zahod ima ventilaciju, a malo koji prozor. Tuširanje, pare, prljavi veš u košari te naravno obavljanje nužde stvaraju kombinaciju od koje vam se katkad može dignuti želudac pri samom otvaranju vrata. 

 

No rješenje postoji. Dovoljan je samo jedan sastojak, a to je eterično ulje. Nakapajte ga na unutarnji dio role wc-papira, tačnije na karton. Sa svakim okretanjem role otpustit će se dio mirisa i osvježiti vaše kupatilo.

 

Birajte kvalitetna eterična ulja jer će vam ona i duže trajati. Preporučuju se ulja citrusa jer daju osjećaj svježine te lavande.

 

Možete koristiti i bilo koji drugi miris koji vam je drag. Svježi mirisi preporučuju se ljeti, a topliji, poput vanilije, zimi. Miris će vam trajati sve dok  traje i rola papira, a dovoljno je svega pet kapi. 

 

Nikako nemojte kapati eterično ulje na sam papir jer može reagirati u kontaktu s kožom na intimnom području. 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!