Incident nakon utakmice sa Tuzla Cityjem

Četiri navijača Sarajeva povrijeđena u Zenici, policija traga za napadačima

Hronika11.08.22, 08:15h

Četiri navijača Sarajeva povrijeđena u Zenici, policija traga za napadačima
Policija je odmah nakon utakmice, iza 23 sata, zadobila prijavu da se oko 22.10 sati, u ulici Aska Borića, dogodio napad na četiri lica iz Sarajeva

 

 

Četverica navijača Fudbalskog kluba Sarajevo, koja su sinoć u Zenici prisustvovali utakmici između ekipa Sarajeva i Tuzla Cityja, zadobila su lakše povrede u napadu na njih koji se poslije utakmice dogodio izvan Stadiona “Bilino polje”. 

 

- Policija je odmah nakon utakmice, iza 23 sata, zadobila prijavu da se oko 22.10 sati, u ulici Aska Borića, dogodio napad na četiri lica iz Sarajeva, koja su tom prilikom zadobila lakše povrede. Oni su zbrinuti u Kantonalnoj bolnici Zenica te su nakon ukazane pomoći pušteni kućama.

 

Za sada nam je nepoznat identitet napadača i radimo na njihovom identifikovanju - kazao je za Fenu portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!