VIDEO/ 15. AUGUSTA NA SFF-U

Zabava koja se čeka: Tradicionalni ZONA party ovog ljeta u restoranu Four Seasons

Zabava08.08.22, 10:00h

Zabava koja se čeka: Tradicionalni ZONA party ovog ljeta u restoranu Four Seasons
Nakon teških godina pandemije, Talent agencija ZONA se konačno vraća na svjetsko tržište u punom sjaju

 

 


Talent agencija ZONA i ove godine će, na Sarajevo Film Festivalu, upriličiti tradicionalni ZONA party. Ove godine domaćin ZONA partija bit će Fondacija za kinematografiju Sarajevo, uz podršku Ministarstva kulture i sporta KS.


ZONA party bit će održan 15.8. u 22.00 u restoranu Four Seasons, Alta Shopping centar. I ove godine s nama će biti brojni glumci ZONE iz cijele regije, među njima i oni koji su na Festivalu sa filmovima ili nominovani za nagrade za ulogama u TV serijama.


Nakon teških godina pandemije, Talent agencija ZONA se konačno vraća na svjetsko tržište u punom sjaju. Tekuća godina za naše glumce je iznimno uspješna tako da ćemo ih uskoro moći gledati u sjajnim filmovima i TV serijama u Španiji, Americi, Belgiji, Njemačkoj, Austriji, Engleskoj, Italiji, Finskoj, Slovačkoj, Švicarskoj ali i zemljama iz okruženja. Prisutni su i na globalnim platformama kao što su Netflix, Amazon, HBO, Disney Plus…


Posebno smo ponosni na našeg najmlađeg talenta, Elenu Matić, četrnaestogodišnjakinju iz BiH koja će igrati jednu od glavnih uloga u novoj Amazonovoj seriji u Španiji.


Nove uloge slavit ćemo s našim glumcima, ali i ostalim filmskim profesionalcima i gostima Sarajevo Film Festivala, te medijima, uz poznatog DJ-a Indiga i kompozitora i muzičara Đorđa Jovančića - poručuju iz agencije ZONA, uz zahvalnost Fondaciji za kinematografiju Sarajevo koja je ovogodišnji domaćin partyja.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!