Crno jutro u Hrvatskoj

U slijetanju auta u Slavoniji dvije osobe poginule, tri ozlijeđene

Hronika06.08.22, 09:51h

U slijetanju auta u Slavoniji dvije osobe poginule, tri ozlijeđene
Jutros, oko 6.25 sati, u Sikirevcima se dogodila prometna nesreća (slijetanje automobila s kolnika) u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri osobe ozlijeđene i prevezene vozilima Hitne medicinske pomoći na liječenje

 

 

Jutros se u Sikirevcima, mjestu između Slavonskog Broda i Županje, dogodila teška prometna nesreća, javlja PU brodsko-posavska. 

 

"Jutros, oko 6.25 sati, u Sikirevcima se dogodila prometna nesreća (slijetanje automobila s kolnika) u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri osobe ozlijeđene i prevezene vozilima Hitne medicinske pomoći na liječenje. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i fizički reguliraju promet", javljaju iz policije. 

 

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i obavljanje očevida u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće."


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!