Veliko olakšanje za roditelje

Prvačićima u Novom Sarajevu osigurani udžbenici i ruksaci sa priborom

Hronika05.08.22, 11:16h

Prvačićima u Novom Sarajevu osigurani udžbenici i ruksaci sa priborom
S tim u vezi obavještavaju se roditelji prvačića da se ne izlažu dodatnim troškovima vezanim za kupovinu ruksaka, udžbenika i pribora

 

 

- Općina Novo Sarajevo i ovog septembra, prvačićima za sretan početak školovanja, daruje prigodne poklone. Za sve njih obezbijeđeni su kvalitetni ruksaci sa školskim priborom kao i udžbenici - saopšteno je iz Općine Novo Sarajevo.

 

- S tim u vezi obavještavaju se roditelji prvačića da se ne izlažu dodatnim troškovima vezanim za kupovinu ruksaka, udžbenika i pribora, a sve detaljnije informacije o podjeli bit će objavljene na školskim web portalima i oglasnim pločama, kao i na web stranici Općine Novo Sarajevo.

 

U osnovne škole u Novom Sarajevu u prvom upisnom roku upisano je 525 učenika. U toku je drugi upisni rok i sve informacije se mogu dobiti u najbližoj obrazovnoj ustanovi - naveli su iz Općine Novo Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!