njenu putenost nijedna nije nadmašila

Seks ikona koja je mrzila seks: Pred kamerama je išla do kraja, ali život fatalne Marilyn bio je nešto drugo...

ŽENA iN04.08.22, 18:17h

Seks ikona koja je mrzila seks: Pred kamerama je išla do kraja, ali život fatalne Marilyn bio je nešto drugo...
Marilyn privatni život bio je pun kontroverzi. Autorica knjige o njoj Lois Banner ustvrdila je da lijepa glumica nije slamala srca samo muškarcima, već i ženama

 

 


Glumica, pjevačica i seks simbol svog vremena Marilyn Monroe umrla je od predoziranja barbituratima 4. kolovoza 1962. u svom domu u Los Angelesu. Tako stoji u službenom izvješću, a oko njene smrti kruže razne teorije, uključujući i mogućnost da ju je ubila CIA ili netko koga je poslao sam Kennedy.

 


Osim toga, dio javnosti i njenih fanova uvjereni su da ju je ubio tadašnji državni tužilac Robert Kennedy jer je imala inkriminirajuće dokaze protiv obitelji koji su mogli uništiti njihovu političku karijeru i dovesti do pravnih problema.


Marilyn privatni život bio je pun kontroverzi. Autorica knjige o njoj Lois Banner ustvrdila je da lijepa glumica nije slamala srca samo muškarcima, već i ženama.


Marilyn je od 1948. do 1955. godine radila s učiteljicom glume Njemicom Natashom Lytess. Marilyn i ona dvije su godine živjele zajedno kao "muž i žena". Glumica je svojim prijateljima, navodno, priznala afere s kolegicama Joan Crawford, Marlene Dietrich i Barbarom Stanwyck te s Marlonom Brandom, Frankom Sinatrom i Johnom i Bobbyjem Kennedyjem.

 

Monroe nova


Natasha je u jednom intervjuu 1962. godine pričala o svom odnosu s Marilyn te je otkrila da je ona bila jako plaha, plašljiva i sramežljiva, iako se po njihovom zajedničkom domu prešetavala potpuno gola. Ipak, Marilyn nije voljela da je nazivaju seks simbolom.


"U stvari, Marilyn je mrzila seks, bojala ga se", kazala je Natasha.


Izgleda da se Marilyn pokušala ubiti i dok je bila s njom u vezi. Natasha joj je, naime, spasila život kad ju je pronašla u krevetu, blijedu i gotovo izvan svijesti. Progutala je 16 tableta za spavanje, a Natasha je odmah pozvala prvu pomoć.


Bilo kako bilo, Marilyn je neprežaljena ikona i diva koja dandanas ima pravu vojsku svojih obožavatelja. Kako vrijeme prolazi, tako zanimanje za njen profesionalni i privatni život ne kopni, stoga ovdje pogledajte njene rijetko viđene fotografije, iskopane iz arhive!


(Net.hr/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!