28. Sarajevo Film Festival

U Ljetnom kinu Coca-Cola podignuto najveće filmsko platno u regiji

Kultura03.08.22, 12:16h

U Ljetnom kinu Coca-Cola podignuto najveće filmsko platno u regiji
Ulaznice će biti u prodaji i kad s radom počne Glavni Box Office (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) u ponedjeljak, 8. augusta u 10 sati

 

 

Na najvećoj lokaciji Sarajevo Film Festivala, u Ljetnom kinu Coca-Cola, danas je podignuto najveće filmsko platno u regiji.

 

Program Open Air ove godine, uz film otvaranja "Trougao tuge" Rubena Östlunda, donosi i filmove "As u rukavu" Paula Josepha Schradera, "Lov" Thomasa Vinterberga, s Madsom Mikkelsenom u glavnoj ulozi, "Good luck to you, Leo Grande" Sophie Hyde, "Nakon što spasiš svijet" Jessea Eisenberga, "Tori i Lokita" Jeana-Pierrea i Luca Dardennea, "Zalazak sunca" Michela Franca. Festival 19. augusta zatvara svjetska premijera filma "Praznik rada" Pjera Žalice, koji će također biti prikazan u Open Air programu.

 

U prodaji su online ulaznice za programe 28. Sarajevo Film Festivala koje se mogu kupiti putem stranice tickets.sff.ba ili putem web stranice Sarajevo Film Festivala, www.sff.ba. Ulaznice će biti u prodaji i kad s radom počne Glavni Box Office (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) u ponedjeljak, 8. augusta u 10 sati.

 

Više informacija o Box Officeu pronađite ovdje.

 

28. Sarajevo Film Festival bit će održan od 12. do 19. augusta 2022 godine.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!