NOĆ ĆE POVESTI IZA REŠETAKA

Jutros nasmijan s "Divljom Zoricom" i porodicom pio kafu, Zoran Marjanović slomio se nakon izricanja presude

Hronika22.07.22, 19:03h

Jutros nasmijan s
Ispred sudnice, Marjanovića su savladale emocije. Kao da su znali šta će se dogodili nekoliko minuta kasnije, Zoran je zaplakao u zagrljaju sina i brata

 

 

 

Zoran Marjanović danas je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pjevačice Jelene Marjanović koje je, kako je presuđeno, izvršio na podmukao način na nasipu u Crvenki kod Borče. Dan je započeo na kafi s djevojkom Zoricom Mitrović, a završiće ga u izolaciji Centralnog zatvora.


Zoran Marjanović rano jutros izašao je iz kuće sa dugogodišnjom djevojkom Zoricom i uputio se ka Palati pravde, piše Blic.rs.


Otišli su najprije do kafića kraj Palate pravde gdje su bili sa Zoranovim bratom Milošem i sinom Urošem iz prvog braka. Na momente su bili opušteni, Zoran nije izgledao previše nervozno, ali njegov sin jeste.


U pratnji djevojke, koja je tokom dana zbog svog ponašanja dobila nadimak "Divlja Zorica", ušao je u Palatu pravde. Za njima su ušli advokati, Marjanovićev sin i brat. Djevojka ga je držala za ruku, a njegovo raspoloženje je vidno palo.


Ispred sudnice, Marjanovića su savladale emocije. Kao da su znali šta će se dogodili nekoliko minuta kasnije, Zoran je zaplakao u zagrljaju sina i brata.


Marjanović je izricanje presude slušao ravnodušnog izraza lica. Gledao je pravo u sudiju i mirno slušao da je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge.


Brat i sin su ga pratili do automobila, kao i veliki broj medija. Krenuo ja ka kafiću, a potom ka svojoj kući da čeka da policija dobije nalog da ga uhapsi.


U automobilu je bio sa djevojkom. On je odsutno gledao kroz prozor, dok je Zorica, koja je ranije zbog haosa koji je pravila izbačena iz sudnice, te do kraja nije ni čula obrazloženje presude, čitala istu u kolima.


Kada je stigao kući u Borču, vjerovatno ni ne sluteći šta se sve dešava, u zagrljaj su mu potrčala djeca. U ovoj kući Zoran živi sa djevojkom, njeno dvoje djece, kćerkom Janom koju je dobio sa pokojnom Jelenom, sinom Urošem iz prvog braka, svojim bratom i njegovom suprugom.


Ubrzo je policija došla za njima. Dvije marice, desetak specijalaca, upali su u kuću i nekoliko minuta kasnije iz nje, s lisicama na rukama izveli Zorana.


Više detalje te kako je dan Zorana Marjanovića izgledao kroz fotografije, možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!