video/ lijepa voditeljica 'vraća se u igru'

Snašla se i bez Miše Grofa: Nikolina Pišek počela da zarađuje, skinula crninu i stvorila novi izvor prihoda...

Showbizz21.07.22, 18:40h

Snašla se i bez Miše Grofa: Nikolina Pišek počela da zarađuje, skinula crninu i stvorila novi izvor prihoda...
Kako je ranije procurilo u javnost, nekada jednoj od najpopularnijih voditeljici u regionu smiješi se i novi posao na televiziji, pošto je poznata hrvatska TV kuća zainteresovana za nju

 

 

 

Udovica Vidoja Ristovića pronašla je izvor prihoda nakon medijskog rata sa svekrom Vitorom Ristovićem.


Dva i po mjeseca poslije smrti supruga, nekada popularna hrvatska voditeljica Nikolina Pišek skinula je crninu i vratila se poslu, ali za sada ne na televiziji, nego na Instagramu, piše Nova.rs.


Nikolina je, naime, objavila video u kome reklamira jedno alkoholno piće.

 

- Ima dana koji odskaču od drugih. Koji te napune energijom, događajima, novim poznanstvima i lijepim iskustvima. Ima mjesta koja mirišu na borove i imaju magične zalaske sunca. Gdje se ljudi zabavljaju i ne bježe od izazova.
Sve to možeš iskusiti i ti, na magičnom Krku ovo ljeto - napisala je Pišekova ispod videa, pa navela naziv pića.


Kako je Nova.rs već pisala, nekada jednoj od najpopularnijih voditeljici u regionu smiješi se i novi posao na televiziji, pošto je poznata hrvatska TV kuća zainteresovana za nju.


Ona je prije udaje i na početku braka s tragično preminulim Vidojem, sa kojim ima ćerku, veoma dobro zarađivala od voditeljstva, a sada je, kako je bilo i očekivano, na putu da postane i influenserka, s obzirom na to da su je nemili događaji posljednjih mjeseci vratili u žižu javnosti.


Podsjetimo, Nikolinin svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, inače jedan od najbogatijih antikvara u regionu, više puta je izjavio da njegova snaha neće dobiti ništa poslije smrti muža jer se sva imovina vodi na njega, dok su njeni advokati najavili da će ona pravdu potražiti na sudu, s obzirom na to da su u Grofovom stanu na Vračaru ostale i njene i Vidojeve lične stvari.


Pišekova trenutno pokušava da završi renoviranje vile u Zagrebu, koju je gradila zajedno sa Vidojem i za koju je podigla dva kredita, a navodno planira da je izdaje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još