FOTO/ Iz Asocijacije mladih SDA Centar objavili

Vandalizam u Sarajevu: Crnom farbom išarane ploče s citatima Alije Izetbegovića

Hronika20.07.22, 11:16h

Vandalizam u Sarajevu: Crnom farbom išarane ploče s citatima Alije Izetbegovića
Iz Asocijacije apeliraju na nadležne organe, prije svega Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, da u svom punom kapacitetu sprovedu sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se otkrili počinioci ovog vandalskog čina

 

 

U Općini Centar u Ulici Gimnazijska išarane su ploče sa citatima prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića, objavili su iz Asocijacije mladih SDA Centar.

 

- Naši omladinci su izašli na teren te obavijestili nadležne organe i ploče doveli u prvobitno stanje. Ovim putem oštro osuđujemo ovaj vandalski čin i nadamo se da se ovakvi i slični incidenti neće ponavljati u našoj državi!” - navode iz AM SDA Centar.

 

citati-alija-izetbegovic-crna-farba

 

Iz Asocijacije apeliraju na nadležne organe, prije svega Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, da u svom punom kapacitetu sprovedu sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se otkrili počinioci ovog vandalskog čina.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još