FOTO/ Značajno izgubio na težini

Šta se dogodilo sa poznatim glumcem? Pokazao novu liniju koja ga je podmladila za 10 godina

Showbizz19.07.22, 15:05h

Šta se dogodilo sa poznatim glumcem? Pokazao novu liniju koja ga je podmladila za 10 godina
Hrvatski glumac Goran Navojec pokazao je novi imidž na 69. Filmskom festivalu u Puli

 

 

 

Pulski filmski festival okupio je brojna poznata lica, a nije ga propustio niti bjelovarski glumac Goran Navojec. Inače, film u kojem glumi Navojec, 'Nebesa', emitiran je u Areni u nedjelju, a na Brijunima bit će emitiran u ponedjeljak 18. jula.

 

Jedan od omiljenih hrvatskih glumaca pokazao je novi imidž te se čini kako je izgubio na težini. Goran je osvježio svoj izgled popularnom muškom frizurom kod koje je bočni dio izbrijan dok je na sredini kosa duža i začešljana unatrag pomoću gela ili voska.

 

goran-navojec-pula

 

Ovoga puta Goran se odlučio za žutu lanenu košulju koju je upario uz plave traperice i klasične muške sandale.

 

Glumac je u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Marijom Škaričić (44) i ponekad se pojavljuju zajedno na premijerama filmova i drugim eventima. Navojec iza sebe ima brak s Larisom Lipovac Navojec s kojom je ostao u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sina Grgura.

 

'Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane.

 

Vjerovatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati', rekla je Larisa prošlog mjeseca za Story.hr.

 

 

(Story.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još