Zastupnik u državnom parlamentu po svom

Mektić, bez dlake na jeziku, 'udara' i po svojima: Šta mi to nudimo kao alternativu Dodiku?

Front18.07.22, 10:05h

Mektić, bez dlake na jeziku, 'udara' i po svojima: Šta mi to nudimo kao alternativu Dodiku?
'Samo Dodik pa Dodik, ali šta to mi nudimo kao alternativu? Bojim se isto', prokomentarisao je Mektić

 

 

Rijetki su političari koji će, posebno u predizborno vrijeme, kritikovati svoju stranku ili nekog od stranačkih kolega. Zastupnik u državnom parlamentu Dragan Mektić odavno je pokazao da ne spada u red "standardnih" političara. To je opet potvrdio jednim od svojih posljednjih komentara na društvenim mrežama, reagujući na izjavu stranačkog kolege Vukote Govedarice.

 

Naime, gostujući na BNTV, Govedarica je govorio o predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku i njegovom sastanku sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

 

- Po mom uvjerenju, Dodik na sastanku sa Putinom nije ni spomenuo gas i njegove cijene. On je išao kod Putina nekim drugim poslom i da moli za svoje lične probleme a ne za probleme koje ima narod čiju sudbinu odavno drži u svojim rukama, izjavio je Govedarica, komentarišući najavljeno poskupljenje gasa za RS od 16 posto.

 

Međutim, Mektić je imao nešto drugačiji pogled.

 

- Samo Dodik pa Dodik, ali šta to mi nudimo kao alternativu? Bojim se isto, prokomentarisao je Mektić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još