VIDEO/ Procurili detalji vjenčanja godine

Jennifer Lopez i Ben Affleck izrekli DA u Vegasu: J. Lo ide u povijest - pop zvijezda promijenila prezime

Showbizz18.07.22, 08:39h

Jennifer Lopez i Ben Affleck izrekli DA u Vegasu: J. Lo ide u povijest - pop zvijezda promijenila prezime
Osjećaj je nevjerovatan, jako sam uzbuđena, rekla je pjevačica i glumica u kratkom isječku

 

 

 

Jennifer Lopez i Ben Affleck sve su iznenadili vjenčanjem u Las Vegasu. Iako su vijest o tome objavili američki tabloidi, polako cure detalji intimnog vjenčanja, kojemu su prisustvovali tek članovi uže porodice.

 

Ben i Jennifer koji je svoju romansu obnovio nakon gotovo 20 godina razdvojenosti, za romantično vjenčanje izvukli su odjeću iz vlastitih ormara.

 

- Nosila sam haljinu koju imam već jako puno godina. Čuvala sam ju i čuvala i konačno sam ju odjenula na dan mog vjenčanja, otkrila je Lopez u videozapisu koji je objavio njen stilist za frizuru Chris Appleton.

 

- Osjećaj je nevjerovatan, jako sam uzbuđena, rekla je pjevačica i glumica u kratkom isječku uoči vjenčanja odjevena u jednostavnu bijelu haljinu.

 

Fotografije vjenčanja otkrila je u vlastitom newsletteru On the JLo. Kasnije se presvukla u modernu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Razmijenila je zavjete s Benom Affleckom u haljini čipkastog dizajna s otvorenim ramenima i dugim rukavima. Na glavi je imala veo s čipkastim rubom.

 

Lopez je u newsletteru objavila fotografije i također spomenula kako su ona i Ben dobili drugu šansu za ljubav.

 

- Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi, napisala je i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

 

Također je potvrđeno da će Jennifer uzeti Affleckovo prezime. U zapisniku okruga Cark stoji da je pop zvijezda promijenila ime u ‘Jennifer Affleck‘.

 

Nakon vjenčanja na svom Instagramu objavila je tek fotografiju iz kreveta. Prekrivena tek bijelom plahtom i bez šminke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!