Evo na koji način je dolazila do novca

Nikolina Pišek otkrila da je nije izdržavao muž Vidoje: Ovako sam zarađivala do 50.000 eura

Showbizz10.07.22, 17:50h

Nikolina Pišek otkrila da je nije izdržavao muž Vidoje: Ovako sam zarađivala do 50.000 eura
Međutim, Nikolina Pišek, kako ona tvrdi, godinama dobro zarađuje

 

 

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek prije dva mjeseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, te je malo potom ušla u javni sukob sa njegovim ocem, Vitorom Ristovićem, odnosno Mišom Grofom, oko nasljedstva.

 

Međutim, Nikolina Pišek, kako ona tvrdi, godinama dobro zarađuje, a nekad je to najviše bilo zahvaljujući poslu voditeljke.

 

- U vrijeme kad sam ja radila znala sam da jako dobro zarađujem. Ne znam koliko sad voditeljke zarađuju... - kazala je ona prije nekoliko mjeseci za hrvatskih 24sata, te navela da se dugo oslanja i na veliki novac koji dobija od reklama.

 

- Pošto sam pokrivala cijelu regiju, da tako kažemo, onda su znali da me angažuju često za raznorazne stvari, zaštitno lice za ovo, za ono, za lijevo, za desno, nebitno... Tu se dalo jako dobro zaraditi, onako, od 15.000 do 50.000 eura, to su bili honorari - istakla je za isti medij.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još